COACHING

VIRUSSEN07.jpg

VIRAAL is een plek om te groeien, ruimte in te nemen, nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. 

 

>> Anders dan in andere praktijken kom je bij VIRAAL terecht in een gezellig en aangenaam kader. Je kan een lekkere koffie drinken om aan te komen of nog wat langer bij ons blijven hangen na een sessie om verder op adem te komen.

Kennismaken met een coach kan bij ons altijd gratis en vrijblijvend! 

 

Beeldende therapie >
Ruimte huren >
 
logotimonrond.png

TIMON

Op zoek naar meer houvast in de woeligheid van het leven of wil je terug richting van je koers bepalen? Dan ben je bij Timon in goede handen. 

Wij bieden een mooi aanbod van coaching- loopbaanbegeleiding en beeldende therapie. 

ACT Coaching 

ACT is gericht op het vergroten van je mentale veerkracht en een dankbare methodiek bij alle trajecten die betrekking hebben op levensvragen. Waar wil ik naartoe? Hoe stop ik met het stellen van bepaald gedrag? Hoe haal ik meer uit het leven? Hoe ga ik om met de wirwar van gedachten en ideeën in mijn hoofd? 

Loopbaanbegeleiding 

Dankzij de samenwerking met grow for it kan je bij Timon terecht voor loopbaanbegeleiding met loopbaancheques van de VDAB.

Binnen dit traject staat je carrière centraal. Een betere work/life balance, verandering of groei binnen je huidige werkcontext of het uitzoeken en bewerkstelligen van je ideale job.

BEELDENDE THERAPIE

Op zoek naar verdieping of verwerking op een andere manier dan via woorden? Dan kan beeldende therapie een traject zijn voor jou.

 

Aan de hand van beeldende materialen stappen we in de ervaring en gaan we uitleven en beleven. Binnen beeldende therapie is het niet de bedoeling prachtige kunstwerken te maken maar staat het proces centraal. 

Meer info?

www.praktijk-timon.com

0488180073

aquarellen
ecd0967b-c62a-4775-a873-966b86b82111.JPG

RUIMTE HUREN?

Bij VIRAAL vinden we kruisbestuiving en intervisie van groot belang. Ben jij als paramedicus nog op zoek naar een (praktijk)ruimte en spreekt werken in een laagdrempelige setting waar psychisch welzijn hand in hand gaat met een warm, gezellig kader jou wel aan?

 

Wij bieden ruimte aan paramedici om binnen VIRAAL hun praktijk uit te bouwen. Cliënten komen bij ons terecht in een knusse plek waar steeds plaats is voor een kopje koffie tijdens het wachten of om na een sessie even verder op adem te kunnen komen. 

De ruimtes zijn ook te gebruiken op momenten dat de koffiebar niet geopend is om een meer rustige en privé setting te kunnen aanbieden.